AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu

Nis

2023-2024  Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 01/04/2024- 05/04/2024 tarihleri arasında Konya ilinde düzenlenen floor curling müsabakalarında Afyon ilimizi temsil ettik.

Öğrencilerimizi yürekten kutlar ve bu başarının elde edilmesinde başta beden eğitimi öğretmenlerimiz ve okul idaremiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin velilerine yönelik “LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” yapıldı.
Toplantıda Okul müdürümüz Ali Osman UTKU ve branş öğretmenlerimiz 2024 LGS kapsamında velilere bilgilendirmelerde bulundu.

Mrt

Ormanların insan ve tabiat için önemi üzerinde durularak evrensel duyarlılığın artırılması amaçlanan 21-28 Mart Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile fidan dikimi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı Panosu Yapıldı.Yapılan bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

Hz. Mevlananın sözlerinden oluşan pano çalışması yapıldı.

Tüm sınıflara Mesneviden Hikayeler okutulup anlattırıldı.

Tüm sınıflarda "Kare Bulmaca" etkinliği yapıldı.

Mrt

Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Öğrencilerimizden Bile Güreşi Branşı'nda Büyük Başarı

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileriyle tematik kelime kartları hazırlandı.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi mart ayı etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileriyle söyle çiz çalışmaları gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Geçilmez...

Mrt

İllüzyonist Şeref ATMACA tarafından okulumuzda Bay Palyaço Zeka Beceri ve Çocuk piyesi sergilendi.

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasına katıldık

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA RİLİMİZDE DÜZENLENEN DEDE KORKUT HİKÂYELERİNDEN HAREKETLE YENİ BİR HİKÂYE YAZMA YARIŞMASINA 6.SINIF ÖĞRENCİSİ SERPİL ÇAKIRIN HAZIRLADIĞI ESERLE KATILDIK

Şbt

İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Öğrencilerimizden Atletizm Gülle Atma Branşı'nda Büyük Başarı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Öğrencilerimiz Atletizm Gülle Atma Branşı'nda;

***Bireysel Performansta Öğrencilerimiz;

- İsmail DEMİR; İl 2.si,

- Rafet YEŞİLYURT; İl 3.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyimler ve Atasözleri Okumaları kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle "Atasözü/Deyim Resimleme" etkinliği yapıldı.

Şbt

İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Kızlarımızdan Bilek Güreşi'nde Büyük Başarı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu kız öğrencilerimiz 'Yıldız Kızlar Bilek Güreşi' turnuvasında;

* Bireysel Performansta Öğrencilerimiz;

- Yağmur Avcı; +65 kiloda sağ kol il 1.si ve sol kol il 2.si,

- Fadime Çevik; Sağ ve sol kolda il 3.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.