AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA RİLİMİZDE DÜZENLENEN DEDE KORKUT HİKÂYELERİNDEN HAREKETLE YENİ BİR HİKÂYE YAZMA YARIŞMASINA 6.SINIF ÖĞRENCİSİ SERPİL ÇAKIRIN HAZIRLADIĞI ESERLE KATILDIK

Şbt

İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Öğrencilerimizden Atletizm Gülle Atma Branşı'nda Büyük Başarı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Öğrencilerimiz Atletizm Gülle Atma Branşı'nda;

***Bireysel Performansta Öğrencilerimiz;

- İsmail DEMİR; İl 2.si,

- Rafet YEŞİLYURT; İl 3.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Öğrencilerimizi yürekten kutlar ve bu başarının elde edilmesinde başta beden eğitimi öğretmenlerimiz ve okul idaremiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyimler ve Atasözleri Okumaları kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle "Atasözü/Deyim Resimleme" etkinliği yapıldı.

Şbt

İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu Kızlarımızdan Bilek Güreşi'nde Büyük Başarı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu kız öğrencilerimiz 'Yıldız Kızlar Bilek Güreşi' turnuvasında;

* Bireysel Performansta Öğrencilerimiz;

- Yağmur Avcı; +65 kiloda sağ kol il 1.si ve sol kol il 2.si,

- Fadime Çevik; Sağ ve sol kolda il 3.sü olarak bizleri gururlandırmıştır.

Şbt

Afyonkarahisar gençlik ve spor il müdürlüğünün düzenlemiş olduğu bilek güreşi turnuvasında Yıldızlar kategorisinde öğrencilerimiz İsmail Demir sağ kol +75 kiloda il 1.si, Rafet yeşilyurt sağ kol 55 kiloda il 1.si, Hüseyin emre ünal 70 kiloda sağ-sol kolda il 3.sü, Ömer faruk özdoğan 45 kiloda sol kol il 3.sü, sağ kol il 4.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Görkem Tetik'i tebrik ediyoruz

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü "Pusulası Başarıyı Gösterenler" Proje kapsamında; okulumuzdaki dönem boyunca en başarılı, en çevreci, en girişimci, en kitap kurdu, en milli manevi değerlerine bağlı ve daha sayamadığımız "en"lere sahip öğrencilerimize teşekkür ettik.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1.dönemi son gününde öğrencilerimizin karneleri dağıtıldı.Öğrencilerimiz tek tek tebrik edildi.Bunun yanında öğrencilerimizin 15 tatili iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" kapsamında okulumuzda 1. Dönemin son haftasında yürütülecek olan faaliyet planı uygulanmaya başlanmıştır.

Faaliyetlerin ikinci gününde okulumuzda her sınıfta "spor saati" etkinlikleri düzenlenmiştir.

5.sınıflarda dart çalışması yapılmıştır.

6.ve 7. sınıflarda floor curling oynanmıştır.

8.sınıflarda gülle çalışmaları yapılmıştır.

Ock

Faaliyetlerin ilk gününde okulumuzda her sınıfta "sosyal sorumluluk saati" etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

1-A sınıfımızdaki minik öğrencilerimiz harfleri bitirip okumaya gecti. Miniklerimiz sınıf içinde çeşitli etkinliklerle bu güzel günün tadını çıkardılar. Öğretmenimiz İlknur AKYÜZ ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ock

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları kapsamında İlçemiz Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu öğrencilerimiz 'Floor Curling' turnuvasında; küçükler erkek kategorisinde il 1.si, küçükler kızlar kategorisinde il 3.sü, küçükler karma kategoride de il 4.sü ve  yıldız erkekler dart yarışmasında il 4.sü olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencilerimizi yürekten kutlar ve bu başarının elde edilmesinde başta okul idaremiz ve beden eğitimi öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 'Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler' projesi etkinlikleri yapılmaktadır. Bu doğrultuda okul panosu oluşturulmuş olup ve tüm sınıflarımız sportif faaliyetlere katılım sağlamaktadır.

1-Hareketli yaşam etkinlikleri kapsamında öğrencilerle sabah sporu yapıldı.

2-Öğretmenler arası bilek güreşi turnuvası yapıldı.

3-Geleneksel çocuk oyunlarından bir tanesi tanıtıldı.

4-Aba güreşi panosu hazırlandı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afyon ilimizde düzenlenen sözlük tasarım yarışmasında okulumuz 7.sınıf öğrencisi Cansu ÜNVER  uygulama kılavuzunda belirtilen eser listesindeki Ömer Seyfettin/Seçme Hikayelerini okuduktan sonra sözcükler belirlemiş ve bu sözcüklerden resimli, çizimli sözlük hazırlamıştır.  Okul Yürütme Komisyonumuz okul birincisi olarak belirlenen bu sözlüğü İlçe Yürütme Komisyonuna teslim etmiştir. Yarışma sürecinde öğrencimize başarılar diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Sandıklı Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünden okulumuza ziyarete gelip görüş alış verişinde ve tüm sınıf düzeylerinde eğitimlerde bulunan Sandıklı RAM öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afyon ilimizde düzenlenen sözlük tasarım yarışmasında okulumuz 4.sınıf öğrencisi Aysel Reyhan ÇEVİK  uygulama kılavuzunda belirtilen eser listesindeki Mevlana Mesnevi Seçme Hikayelerini okuduktan sonra sözcükler belirlemiş ve bu sözcüklerden resimli, çizimli sözlük hazırlamıştır.  Okul Yürütme Komisyonumuz okul birincisi olarak belirlenen bu sözlüğü İlçe Yürütme Komisyonuna teslim etmiştir. Yarışma sürecinde öğrencimize başarılar diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.