AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulu

2725232015
Kusura Köyü Sandıklı / Afyonkarahisar
Vizyon
Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzda kaliteyi yükseltmek, eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
Misyon
Kusura Şehit Mustafa Şimşek Ortaokulunun misyonu; okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.
Başarılar
2010 YILI S.B.S SONUÇLARI 1-)GAMZE GÜRBÜZ - SANDIKLI ANADOLU LİSESİ 2-)YUSUF BEKTEŞ - SANDIKLI TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ) 3-)AHMET TAŞKIN - SANDIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 4-)NAZİKE ÖZER - SANDIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2011 YILI SBS SINAVI SONUÇLARI 1-)EMİNE GÜLER - SANDIKLI ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2-)AHMET AKKUŞ - SANDIKLI ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 3-)FADİME AYDOĞAN-SANDIKLI ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ (HEMŞİRELİK ALANI) 4-)ELİF KELEŞ - SANDIKLI ANADOLU LİSESİ 5-)HAKAN ÇUHADAR-SANDIKLI YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ 6-)ALİ AY - SANDIKLI YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ 7-)SATI ÖZDOĞAN -SANDIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2012 YILI SBS SINAVI SONUÇLARI 1-)AYŞE AYDOĞAN - SANDIKLI YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ 2-)AHMET GÜLVER - SANDIKLI ANADOLU LİSESİ 3-)MUSTAFA YAVUZ- SANDIKLI YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ 4-)HALİME BULUT - SANDIKLI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 5-)MESUT ÖZCAN - SANDIKLI OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ Başarı grafiğimiz her yıl artmakta olup ilkkez 2013 yılında bir öğrencimiz Fen Lisesini kazanmış,bu sayı 2014 yılında 3 e çıkmıştır.
Ders Başlama Saati : 08:50 Ders Bitiş Saati : 16:30
Özel Minibüsler tarafından sağlanmaktadır.
Özel Minibüsler tarafından sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kusura Kasabasında bulunan okulumuz Afyon - Antalya karayolu üzerinde Sandıklı ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Afyonkarahisar İl Merkezine Uzaklığı 74 km Sandıklı İlçe Merkezine Uzaklığı 12 km